Πληροφορίες


Ολοκλήρωση Παραγγελίας


Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα : «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! O αριθμός παραγγελίας σας είναι: _ _ _ _(μοναδικός κωδικός) . Σας ενημερώνουμε πως έχει αποσταλεί επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελία σας, από όπου και θα μπορείτε να παρακολουθείτε την περαιτέρω εξέλιξή της.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του παραγγελλόμενου αγαθού , η τιμή του που συμπεριλαμβάνει τον Φ.Π.Α ανά είδος και τεμάχιο εκτίθενται στον ιστότοπό μας .


Αποστολή προϊόντων


Oι συνεργάτες μας για τις αποστολές των παραγγελιών σας είναι η ''ACS''  και τα ''ΕΛΤΑ Courier''

Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Το Site μας ανανεώνεται σε αρκετά τακτικά διαστήματα, ώστε όλα τα προϊόντα που βλέπετε στις σελίδες του, να είναι άμεσα διαθέσιμα για παράδοση στο χώρο σας μέσα σε μόνο 1 - 3 εργάσιμες ημέρες. Δεν περιμένουμε να τα προμηθευτούμε μετά την παραγγελία σας. Υπάρχουν σε στοκ κ αποστέλλονται από την συνεργαζόμενη εταιρία logistic.

Χρόνος παράδοσης


Ο χρόνος παράδοσης της αποστολής μίας παραγγελίας είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
Ενδέχεται στις δυσπρόσιτες περιοχές η προθεσμία παράδοσης να παραταθεί από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.
Αυτό συμβαίνει από τη στιγμή που η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί λαμβάνοντας το αντίστοιχο επιβεβαιωτικό e-mail έγκρισης της παραγγελίας. Οι ημέρες ετοιμασίας των παραγγελιών είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Αυτό σημαίνει ότι αν για παράδειγμα κάνετε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο ετοιμασίας και αποστολής την εγγύτερη* εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα) και θα την παραλάβετε την Πέμπτη το αργότερο.

*Αυτό δεν ισχύει σε μέρες υποχρεωτικής αργίας που έχουν καθοριστεί από το νόμο